Përgjigjet e Diasporës Shqiptare për gazetarin e TV21

image
DSHM

DSHM përkrah Ligjin për Amnisti

image
Sot nisi aksioni i mbledhjes së 10.000 nënshkrimeve për Ligjin për amnisti pas iniciativës qytetare që do të zgjas 80 ditë.  Të hapura janë 33 vendet në zyrat e Komisionit ...
Më tepër

Ekspozita e Asllan Krasniqit "Eksodi 99 me 99 fotografi" në Shkup

image
‘Eksodi 99 me 99 fotografi, Lufta kunder harresës’ të ekspozuar sot këtu në qendër të Shkupit, ne vendin që ju tani e quani “Sheshi Skenderbeu” Asllan Krasniqi është një fotoreporter që ...
Më tepër

Nuk ka lojë me projektin e Diasporës për federalizimin e Maqedonisë

image
Bijtë e Leninit, fudullistët, nëpërkat e Ali Ahmetit, që deri dje i kanë shërbyer klanit të Zajasit dhe Musa Xhaferit, që janë para shpartallimit total në Maqedoni, ku prej kohës ...
Më tepër

Pikat e Planit ku duhet të bashkohemi si Opozitarë

image
1. E keqja e parë për shqiptarët vjen nga sistemi unitar i Shtetit dhe sistemi i tij zgjedhor, që nuk përmbush standardet demokratike, nuk kemi një regjistrimi të popullsisë prej ...
Më tepër

Motra e Arbën Rexhajt, letër krerëve të Kosovës dhe Ali Ahmetit

image
Merita Rexhaj, motra e Arbën Rexhaj, të vrarë gjatë luftimeve në Kumanovë, u ka shkruar letër publike drejtuesve të shtetit të Kosovës. Letrën ajo ia ka drejtuar presidentes Atifete Jajaga, ...
Më tepër

Kunata e komandant Sokolit: Në Kumanovë u vranë dhe u burgosën nga tradhtia

image
Hadije Jashari-Ukshini, kunata e Sami Ukshinit, të njohur si komandant Sokoli i arrestuar në ngjarjen e Kumanovës ka theksuar se djemtë që ishin pjesëmarrës në Kumanovë u vranë dhe u ...
Më tepër
DSHM

Alkimia e Shiut për qeverinë shqiptare në hije në Maqedoni!

image
Shkruan Musa Lamallari – Tim Shkupi Se janë keq shqiptarët e Maqedonisë, kjo nuk do shumë shpjegime, interpretime. Se janë përballë një lufte të brendshme të pakuptimtë brenda llojit, kjo vërehet ...
Më tepër

“Akademik!”, lëre rehat Shkupin?

image
Shkruan Musa Lamallari – Tim Shkupi Reagim për shkrimin e Akademikut “Ekstremizmi islam te shqiptarët” “Në Maqedoni do ta kisha nënvizuar dominimin e faktorit material dhe praninë e fondeve për rekrutime të ...
Më tepër
Diaspora TV
Rrjete sociale
  • DSHM On YouTube
  • DSHM On Twitter
  • DSHM On Facebook